Sarake osallistui Siisti Biitsi-kampanjaan Hietsun uimarannalla

Yrityksemme osallistui Siisti Biitsi -kampanjaan Hietsun uimarannalla, jossa siivosimme roskia ja keräsimme tietoa rantojen roskaisuudesta. Kampanjan tarkoituksena on paitsi siistiä rantoja myös lisätä tietoisuutta roskaantumisen vaikutuksista.

Julkaistu 11.9.2024

Tiimimme vietti eilen Siisti Biitsi -päivää, joka on Pidä Saaristo Siistinä ry:n valtakunnallinen ohjelma rantojen puhdistamiseksi ja roskaantumisen ehkäisemiseksi. Kampanjan tavoitteena on rantojen siivouksen lisäksi kerätä arvokasta tietoa roskien määrästä ja laadusta ja lisätä tietoisuutta ongelman laajuudesta.

Parin tunnin aikana keräsimme Hietsun uimarannalta ja sen lähistöltä yhteensä 1285 roskaa. Eniten esiintynyt roska oli tupakantumppi, joita löytyi huimat 630 kappaletta. Muita yleisiä roskia olivat muovijäte, paperi- ja kartonkijäte sekä nuuskapussit. Kaikki rannoilla olevat roskat vaikuttavat haitallisesti rantojemme ekosysteemeihin, ja siksi on tärkeää, että niistä kerätään tietoa ja pyritään vähentämään roskaantumista tulevaisuudessa.

Sarake on yrityksenä vahvasti sitoutunut vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Meille on tärkeää, että voimme olla mukana konkreettisessa ympäristötyössä ja edistää luonnon suojelua.

Yhteisvoimin voimme tehdä pieniä tekoja, joilla on suuri vaikutus. Kiitämme lämpimästi kaikkia osallistujia ja kannustamme kaikkia jatkamaan ympäristön puolesta toimimista!

Lue myös nämä

Software Developer Joona Sorjonen

“Sarakkeella tuotekehitys on joustavaa ja tarpeenmukaista, ja voin siksi käyttää työaikaani mielekkäisiin asioihin”, kertoo Software Developer Joona Sorjonen. Haastattelussa Joona avaa uratarinaansa ja kertoo tarkemmin myös harrastuksistaan.

Yhdenvertaisuuden juhlaa

Hyvää Helsinki Pride-viikkoa! Haluamme yrityksenä olla tänäkin vuonna mukana Priden juhlinnassa ja luoda samalla työyhteisömme sisällä keskustelua yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Lue työntekijämme Vilma Nissisen ajatuksia yhdenvertaisesta työkulttuurista!

Chief Technology Officer Tuukka Taskinen

"Inspiroivinta on nähdä oman työnsä tuloksen hyödyttävän suurta joukkoa ihmisiä", sanoo Sarakkeen Chief Technology Officer Tuukka Taskinen. Tuukka kertoo myös, miten Sarakkeen tarina on saanut alkunsa ja mikä on ollut hänen uransa mielenkiintoisin projekti.